Advertisement

Παναγια Σουμελα - Thes H Panagia Soymela Sto Bermio Etoimazetai Na Ypodex8ei Xiliades Proskynhtes Fwto / Στη μονή μεταφέρθηκε το 1952 η.

Παναγια Σουμελα - Thes H Panagia Soymela Sto Bermio Etoimazetai Na Ypodex8ei Xiliades Proskynhtes Fwto / Στη μονή μεταφέρθηκε το 1952 η.. Δεκαπενταύγουστος εορτη κοιμησεωσ τησ θεοτοκου μονη παναγιασ σουμελα ποντου πόντος τραπεζούντα δεκαπενταύγουστος στην παναγία σουμελά : Εκεί, σύμφωνα με την παράδοση, είχε μεταφερθεί από αγγέλους η ιερή εικόνα της παναγίας της aθηνιώτισσας, την οποία είχε εικονογραφήσει ο. Παναγια σουμελα κοσμοσ παναγία σουμελά: 125 , 591 50 καστανιά ημαθίας ( δρομολόγηση ) 42σχόλια ταξιδιωτών Η ιστορική μονή του πόντου εορτάζει

Δεκαπενταύγουστος εορτη κοιμησεωσ τησ θεοτοκου μονη παναγιασ σουμελα ποντου πόντος τραπεζούντα δεκαπενταύγουστος στην παναγία σουμελά : Στις 09 νοεμβρίου του 1931, έλληνας μοναχός ανακαλύπτει στην τραπεζούντα την περίφημη εικόνα της παναγίας του σουμελά, του ευαγγελιστή λουκά. Παναγια σουμελα η ιερά μονή παναγίας σουμελά ή μονή σουμελά (ποντιακά: Στο αεροδρόμιο της κωνσταντινούπολης, στην τουρκία κρατείται ο. Μου ζητήθηκε να γράψω και τις νότες του τραγουδιού, λυπάμαι πολύ αλλά δεν μπορώ για αυτό το τραγούδι, διότι.

Veriorama Fwtografia Panagia Soymela
Veriorama Fwtografia Panagia Soymela from www.veriorama.com
Μου ζητήθηκε να γράψω και τις νότες του τραγουδιού, λυπάμαι πολύ αλλά δεν μπορώ για αυτό το τραγούδι, διότι. Σου μελά, από το όρος μελά), είναι ένα πασίγνωστο χριστιανικό ορθόδοξο μοναστήρι κοντά στην τραπεζούντα, σύμβολο επί 16. Μητροπόλεως 15, θεσσαλονίκη, 54624, θεσσαλονικησ. Αν βρίσκεστε στη νάουσα, η παναγία σουμελά στην καστανιά ημαθίας στις πλαγιές του βερμίου, προσφέρεται για μία επίσκεψη. Δεκαπενταύγουστος εορτη κοιμησεωσ τησ θεοτοκου μονη παναγιασ σουμελα ποντου πόντος τραπεζούντα δεκαπενταύγουστος στην παναγία σουμελά : Παναγια σουμελα η ιερά μονή παναγίας σουμελά ή μονή σουμελά (ποντιακά: Στο χωριό καστανιά του όρους βερμίου ημαθίας βρίσκεται το πασίγνωστο ιερό προσκύνημα της παναγίας σουμελά που ιδρύθηκε το 1951 ως συνέχεια της ομωνύμου μονής στον πόντο, που επί 16 αιώνες αποτελούσε σύμβολο και πνευματικό κέντρο του ποντιακού ελληνισμού. Εκεί, σύμφωνα με την παράδοση, είχε μεταφερθεί από αγγέλους η ιερή εικόνα της παναγίας της aθηνιώτισσας, την οποία είχε εικονογραφήσει ο.

Στη μονή μεταφέρθηκε το 1952 η.

Να θυμίσουμε πως στην ομιλία του στα εγκαίνια της παναγίας σουμελά όπου ολοκληρώθηκαν τα έργα στήριξης της μονής, ο ρετζέπ ταγίπ ερντογάν, σύμφωνα με την dailysabah, είπε ότι φέτος οι ορθόδοξοι. Μητροπόλεως 15, θεσσαλονίκη, 54624, θεσσαλονικησ. Ιερο προσκυνημα παναγια σουμελα τ.θ. Στις 09 νοεμβρίου του 1931, έλληνας μοναχός ανακαλύπτει στην τραπεζούντα την περίφημη εικόνα της παναγίας του σουμελά, του ευαγγελιστή λουκά. Ο φίλων κτενίδης , που ήταν ως το θάνατό του το 1963 πρόεδρος του σωματείου «παναγια σουμελα», παρέδωσε στους τότε συνεργάτες του τον μικρό ναό, τον ξενώνα «κομνηνών μέλαθρον», πέντε κελιά, γραφεία, αποθήκες, τον ξενώνα. Η ιστορική μονή του πόντου εορτάζει Στο αεροδρόμιο της κωνσταντινούπολης, στην τουρκία κρατείται ο. Η ιερα μονη τησ παναγιασ σουμελα παναγία η σουμελά άξιο θαυμασμού είναι το μεγάλο πνευματικό, εθνικό και κοινωνικό έργο της σουμελιώτισσας, ιδιαίτερα μετά την πτώση της αυτοκρατορίας της τραπεζούντας. Άνοιξε τις πύλες της για το κοινό μετά από πέντε χρόνια (vid) Παναγια σουμελα κοσμοσ παναγία σουμελά: Διαβάστε τη μοναδική ιστορία της θαυματουργής εικόνας! Αρχείο ετικέτας παναγια σουμελα αυτοκρατορια τραπεζουντασ , βυζαντιο , θρησκεια , ποντοσ η εκκλησιαστικη ιστορια τησ τραπεζουντοσ και ο ρολοσ των κομνηνων Εικόνα της παναγίας σουμελα ειναι η ίδια η ιστορία του ποντιακού ελληνισμού.

Να θυμίσουμε πως στην ομιλία του στα εγκαίνια της παναγίας σουμελά όπου ολοκληρώθηκαν τα έργα στήριξης της μονής, ο ρετζέπ ταγίπ ερντογάν, σύμφωνα με την dailysabah, είπε ότι φέτος οι ορθόδοξοι. Διαβάστε τη μοναδική ιστορία της θαυματουργής εικόνας! H θαυματουργή εικόνα της παναγίας σουμελά εικονογραφήθηκε σύμφωνα με. Το 386 μ.χ, οι αθηναίοι μοναχοί bαρνάβας και σωφρόνιος ίδρυσαν το μοναστήρι στο όρος mελά στον πόντο, ύστερα από αποκάλυψη της παναγίας. Η ιερα μονη τησ παναγιασ σουμελα παναγία η σουμελά άξιο θαυμασμού είναι το μεγάλο πνευματικό, εθνικό και κοινωνικό έργο της σουμελιώτισσας, ιδιαίτερα μετά την πτώση της αυτοκρατορίας της τραπεζούντας.

I M Panagia Soymela Pontiakos Syllogos Katerinhs Panagia Soymela
I M Panagia Soymela Pontiakos Syllogos Katerinhs Panagia Soymela from soumela.gr
Στις 09 νοεμβρίου του 1931, έλληνας μοναχός ανακαλύπτει στην τραπεζούντα την περίφημη εικόνα της παναγίας του σουμελά, του ευαγγελιστή λουκά. Γράφει ο νίκος χειλαδάκης μοναστήρι παναγίας σουμελά, σήμερα «σουμελά μαναστιρί». Εικόνα της παναγίας σουμελα ειναι η ίδια η ιστορία του ποντιακού ελληνισμού. Αν βρίσκεστε στη νάουσα, η παναγία σουμελά στην καστανιά ημαθίας στις πλαγιές του βερμίου, προσφέρεται για μία επίσκεψη. Δεκαπενταύγουστος εορτη κοιμησεωσ τησ θεοτοκου μονη παναγιασ σουμελα ποντου πόντος τραπεζούντα δεκαπενταύγουστος στην παναγία σουμελά : Μεταφέρθηκαν στην αθήνα στο βυζαντινό μουσείο, όπου παρέμειναν έως το 1951. Μου ζητήθηκε να γράψω και τις νότες του τραγουδιού, λυπάμαι πολύ αλλά δεν μπορώ για αυτό το τραγούδι, διότι. Επικοινωνει μυστικά μέσα μου, με παρηγορεί και μου δίνει δύναμη.

Στις 09 νοεμβρίου του 1931, έλληνας μοναχός ανακαλύπτει στην τραπεζούντα την περίφημη εικόνα της παναγίας του σουμελά, του ευαγγελιστή λουκά.

Γύρω από την ιερά μονή παναγίας σουμελά, υπάρχει πολύ πράσινο και όμορφη θέα. Το 386 μ.χ, οι αθηναίοι μοναχοί bαρνάβας και σωφρόνιος ίδρυσαν το μοναστήρι στο όρος mελά στον πόντο, ύστερα από αποκάλυψη της παναγίας. Παναγια σουμελα κοσμοσ παναγία σουμελά: Στις 09 νοεμβρίου του 1931, έλληνας μοναχός ανακαλύπτει στην τραπεζούντα την περίφημη εικόνα της παναγίας του σουμελά, του ευαγγελιστή λουκά. Στο αεροδρόμιο της κωνσταντινούπολης, στην τουρκία κρατείται ο. 125 , 591 50 καστανιά ημαθίας ( δρομολόγηση ) 42σχόλια ταξιδιωτών Αρχείο ετικέτας παναγια σουμελα αυτοκρατορια τραπεζουντασ , βυζαντιο , θρησκεια , ποντοσ η εκκλησιαστικη ιστορια τησ τραπεζουντοσ και ο ρολοσ των κομνηνων Εκεί, σύμφωνα με την παράδοση, είχε μεταφερθεί από αγγέλους η ιερή εικόνα της παναγίας της aθηνιώτισσας, την οποία είχε εικονογραφήσει ο. Να θυμίσουμε πως στην ομιλία του στα εγκαίνια της παναγίας σουμελά όπου ολοκληρώθηκαν τα έργα στήριξης της μονής, ο ρετζέπ ταγίπ ερντογάν, σύμφωνα με την dailysabah, είπε ότι φέτος οι ορθόδοξοι. Ο φίλων κτενίδης , που ήταν ως το θάνατό του το 1963 πρόεδρος του σωματείου «παναγια σουμελα», παρέδωσε στους τότε συνεργάτες του τον μικρό ναό, τον ξενώνα «κομνηνών μέλαθρον», πέντε κελιά, γραφεία, αποθήκες, τον ξενώνα. Σου μελά, από το όρος μελά), είναι ένα πασίγνωστο χριστιανικό ορθόδοξο μοναστήρι κοντά στην τραπεζούντα, σύμβολο επί 16. Γράφει ο νίκος χειλαδάκης μοναστήρι παναγίας σουμελά, σήμερα «σουμελά μαναστιρί». Ιερό κέντρο του ποντιακού ελληνισμού, ανά τον κόσμο, η μονή παναγίας σουμελά κοντά στην βέροια, είναι τόπος θρησκευτικού προσκυνήματος.

Στις 09 νοεμβρίου του 1931, έλληνας μοναχός ανακαλύπτει στην τραπεζούντα την περίφημη εικόνα της παναγίας του σουμελά, του ευαγγελιστή λουκά. Παναγια σουμελα κοσμοσ παναγία σουμελά: Γύρω από την ιερά μονή παναγίας σουμελά, υπάρχει πολύ πράσινο και όμορφη θέα. Σου μελά, από το όρος μελά), είναι ένα πασίγνωστο χριστιανικό ορθόδοξο μοναστήρι κοντά στην τραπεζούντα, σύμβολο επί 16. Στη μονή μεταφέρθηκε το 1952 η.

Panagia Soumela Domnas Icon Panagia Soymela Iera Eikona Panagia Soumela Byzantine Rendition Of The Miraculous Icon Original Painted By St Luke Icons Painted By St Luke Icons From Pontos Asia Minor Current Date Turkey Panagia
Panagia Soumela Domnas Icon Panagia Soymela Iera Eikona Panagia Soumela Byzantine Rendition Of The Miraculous Icon Original Painted By St Luke Icons Painted By St Luke Icons From Pontos Asia Minor Current Date Turkey Panagia from nebula.wsimg.com
Μεταφέρθηκαν στην αθήνα στο βυζαντινό μουσείο, όπου παρέμειναν έως το 1951. Ιερο προσκυνημα παναγια σουμελα τ.θ. Επικοινωνει μυστικά μέσα μου, με παρηγορεί και μου δίνει δύναμη. Γράφει ο νίκος χειλαδάκης μοναστήρι παναγίας σουμελά, σήμερα «σουμελά μαναστιρί». Στο χωριό καστανιά του όρους βερμίου ημαθίας βρίσκεται το πασίγνωστο ιερό προσκύνημα της παναγίας σουμελά που ιδρύθηκε το 1951 ως συνέχεια της ομωνύμου μονής στον πόντο, που επί 16 αιώνες αποτελούσε σύμβολο και πνευματικό κέντρο του ποντιακού ελληνισμού. Διαβάστε τη μοναδική ιστορία της θαυματουργής εικόνας! Δεκαπενταύγουστος εορτη κοιμησεωσ τησ θεοτοκου μονη παναγιασ σουμελα ποντου πόντος τραπεζούντα δεκαπενταύγουστος στην παναγία σουμελά : Μητροπόλεως 15, θεσσαλονίκη, 54624, θεσσαλονικησ.

Μου ζητήθηκε να γράψω και τις νότες του τραγουδιού, λυπάμαι πολύ αλλά δεν μπορώ για αυτό το τραγούδι, διότι.

Άνοιξε τις πύλες της για το κοινό μετά από πέντε χρόνια (vid) Παναγια σουμελα κοσμοσ παναγία σουμελά: Εικόνα της παναγίας σουμελα ειναι η ίδια η ιστορία του ποντιακού ελληνισμού. Διαβάστε τη μοναδική ιστορία της θαυματουργής εικόνας! H θαυματουργή εικόνα της παναγίας σουμελά εικονογραφήθηκε σύμφωνα με. Στη μονή μεταφέρθηκε το 1952 η. Εκεί, σύμφωνα με την παράδοση, είχε μεταφερθεί από αγγέλους η ιερή εικόνα της παναγίας της aθηνιώτισσας, την οποία είχε εικονογραφήσει ο. Τότε η εικόνα φιλοξενήθηκε για λίγο στο σωματείο παναγίας σουμελά για να τοποθετηθεί επίσημα, τον αύγουστο του 1952 στον ιερό ναό νέας παναγίας σουμελά, που χτίστηκε στις πλαγιές του βερμίου. Αν βρίσκεστε στη νάουσα, η παναγία σουμελά στην καστανιά ημαθίας στις πλαγιές του βερμίου, προσφέρεται για μία επίσκεψη. Στο αεροδρόμιο της κωνσταντινούπολης, στην τουρκία κρατείται ο. Στις 09 νοεμβρίου του 1931, έλληνας μοναχός ανακαλύπτει στην τραπεζούντα την περίφημη εικόνα της παναγίας του σουμελά, του ευαγγελιστή λουκά. Στο χωριό καστανιά του όρους βερμίου ημαθίας βρίσκεται το πασίγνωστο ιερό προσκύνημα της παναγίας σουμελά που ιδρύθηκε το 1951 ως συνέχεια της ομωνύμου μονής στον πόντο, που επί 16 αιώνες αποτελούσε σύμβολο και πνευματικό κέντρο του ποντιακού ελληνισμού. Ιερα μονη παναγιασ σουμελα, βέροια ημαθιασ :

Posting Komentar

0 Komentar